HomeStiriBusiness & TehnologieA fost implementată o funcție de securitate pentru un inel pentru fitness

A fost implementată o funcție de securitate pentru un inel pentru fitness

Inelul inteligent Motiv pentru fitness poate fi acum folosit pentru autentificarea în doi pași, devenind un dispozitiv care oferă securitate online.

Cei care caută să își administreze ușor securitatea online fără a fi nevoiți să introducă coduri de autentificare sau să folosească mici chei ușor de pierdut ar putea folosi un inel care este folosit pentru monitorizarea corpului în activitățile de fitness. Motiv extinde funcțiile de monitorizare al programului de fitness al inelului, oferind o confirmare de securitate rapidă care se potrivește pe deget, scrie digitaltrends.com.

Inelul inteligent al celor de la Motiv este învelit în titan și se conectează la dispozitivele care folosesc sistemul de operare iOS sau Android. Acesta numără minutele de activitate fizică cu scopul de a ajunge la 150 de minute de activitate fizică pe săptămână. Include și un senzor care numără bătăile inimii, fiind un dispozitiv foarte subtil de monitorizare al activității fizice față de cele obișnuite. Acum, compania vrea să integreze dispozitivul și în cadrul altor activități zilnice, iar securitatea online este prima pe listă.

Noile funcții de securitate ale Motiv se împart în două categorii: autentificare sub formă de token și identificare biometrică.

De multe ori se observă o extindere spre alte piețe a dispozitivelor create inițial pentru a oferi securitate utilizatorilor. Spre exemplu, camerele de supraveghere folosite pentru securitatea fizică ajung să fie folosite și în audiovizual, datorită performanței oferite. Dar de această dată, un dispozitiv folosit de persoanele care vor să își monitorizeze activitatea fizică trece la oferirea de soluții de securitate online.

Motiv Ring poate fi folosit pentru autentificarea în doi pași de pe Amazon, Facebook, Dropbox, Slack și alte servicii online. Dispozitivul de pe deget permite autentificarea în doi pași cu un simplu gest, conform cnet.com.

În plus, compania lucrează la implementarea logării fără parolă cu ajutorul inelului. Motiv vrea să adauge mai multe forme de autentificare biometrică pe viitor, pentru mai multă securitate. Este vorba de amprente sau recunoașterea facială. Motiv încă testează o nouă funcție, numită WalkID, care permite identificarea posesorului cu ajutorul funcției de fitness care monitorizează felul în care utilizatorul merge.

Acest dispozitiv de monitorizare pentru fitness măsoară pașii, bătăile inimii și somnul. Noile funcții sunt disponibile prin intermediul unei actualizări software.

Share With: