HomeStiriAgendaInternet & Mobile World 2018

Internet & Mobile World 2018

Expo-conferința de soluții digitale care reunește cele mai importante companii din industria IT&C din România va avea loc, în primele zile de miercuri și joi din luna 10-a, pe 3 – 4 octombrie, la Romexpo.

Încă de la primul anunț, Internet & Mobile World 2018 se preconizează a fi o ediție-eveniment. Prima noutate este extinderea spațiului alocat evenimentului, datorită mutării în B1, cel mai nou pavilion Romexpo. Astfel, IMWorld 2018 va ocupa o suprafață totală de 7194 mp, ceea ce înseamnă o creștere cu aproape 1500 mp față de edițiile anterioare, scrie iqads.ro.

IMWorld 2018 propune câteva modificări în privința celor 6 scene, organizate în această toamnă pe următoarea structură:

Main Stage. Scena principală, pe care vor urca doar speakeri internaționali.

MarTech Stage. Tot podium al speakerilor internaționali este arena profesioniștilor în marketing și comunicare digitală, fiind totodată și scena Pro cu cea mai mare reducere de preț (120 Euro) în perioada Super Early Bird.

Digital & e-Commerce Stage: scenă populată cu speakeri locali din industria comunicării digitale.

IT Ops Stage este un hub al specialiștilor IT cu soluții software pentru business, ce poate fi accesat în același timp de CEO, GM, profesioniști IT și de toți cei interesați de soluții pentru business.

Security Stage se află la a doua ediție și, după succesul de anul trecut, e tot mai clar că soluțiile de securitate cibernetică sunt imperios necesare. Pe această scenă va fi un mix de speakeri internaționali și locali.

Dev Stage va fi împărțită în două: în prima zi se vor desfășura doar sesiuni practice destinate specialiștilor Java, cealaltă zi fiind rezervată celor interesați de .NET. Schimbarea vine ca răspuns la cererea pieței și a programatorilor de a fi abordat în profunzime și limbajul de programare de tip .NET.
La expo-conferința Internet & Mobile World 2018 se vor discuta diverse subiecte interesante. În ceea ce privește scena destinată securității cibernetice, s-a remarcat participarea lui Pete Herzog (ISECOM), conform iqads.ro.

Pete Herzog (ISECOM) va discuta despre „Protecție generalizată – Formula nebuniei”. Herzog nu va vorbi doar pentru cei care înțeleg cum se face și desface securitatea cibernetică, ci și pentru cei care au nevoie de ea, adică pentru toți.

Sesiunea lui Pete Herzog va cuprinde următoarele puncte:

O metodă practică de analiză a securității elementelor din proiectele IoT și Smart City, chiar dacă nu ați mai văzut niciodată așa ceva sau nu aveți nicio idee despre cum funcționează;

Consultanță de management pentru gestionarea unui astfel de proiect și informații despre resursele pe care le implică;

Orientare tehnică privind domeniul de aplicare, analiza operațiunilor de risc și vulnerabilități, dar și sfaturi pentru alegerea măsurilor adecvate de protecție;
Instrumente analitice pentru măsurarea magnitudinii unui atac;

Toate informațiile legate de programul evenimentului se găsesc pe https://imworld.ro/.

Share With: