HomeStiriAgendaEvenimentul de securitate Internațional IFSEC 2017
evenimentul-de-securitate-international-ifsec-2017

Evenimentul de securitate Internațional IFSEC 2017

evenimentul-de-securitate-international-ifsec-2017IFSEC 2017 este cel mai mare eveniment de securitate din Europa ce va avea loc la Londra în perioada 20-22 iunie.

IFSEC va permite accesul la peste 10.000 de soluții de securitate, demonstrații live ale produselor și posibilitatea de a colabora cu peste 27.000 de experți în securitate.

Acoperind fiecare aspect al securității, de la control acces și supraveghere video la clădiri inteligente, control cibernetic și al granițelor și multe altele, vizitarea IFSEC este modul perfect de a rămâne informat, de a-ți proteja afacerea și a-ți îmbunătății cariera în industria de securitate.

Evenimentul etalează diferite zone, fiecare dedicate unui anumit segment din industria de securitate. Evenimentul va avea o zonă de testarea a atacurilor în cadrul expoziției Borders & Infrastructure, ARC Village va fi dedicat promovării serviciilor centrelor de alarmare pentru a permite instalatorilor să descopere care din acestea este potrivit pentru afacerea lor, IFSEC TV va înregistra evenimentele importante din cadrul evenimentului și le va difuza peste tot în cadrul IFSEC.

Va exista și o zonă dedicată dronelor unde experții vor vorbi direct cu vizitatorii despre folosirea dronelor ca strategie de securitate sau despre protecția împotriva dronelor. IFSEC 2017 va expune și soluții inteligente pentru sisteme de securitate integrate, automatizarea casei, clădiri comerciale inteligente și va oferi și pregătire pentru automatizarea casei. O altă zonă special amenajată va fi dedicată securității integrate, unde se va putea vedea cum sunt integrate sistemele astfel încât fiecare produs să nu lucreze separat, iar astfel întregul sistem să ofere o soluție mai eficientă și capabilă.

Mai multe detalii pot fi găsite la ifsec.events.

 

 

 

Share With: