HomeStiriAgendaCyberTech Israel 2019: Avem nevoie de colaborare pentru a ne apăra de atacurile cibernetice
tehnologia-blockchain-poate-fi-folosita-si-de-alte-industrii-decat-cea-bancara

CyberTech Israel 2019: Avem nevoie de colaborare pentru a ne apăra de atacurile cibernetice

tehnologia-blockchain-folosita-pentru-securitatea-bancaraCyberTech Israel 2019 este un eveniment major în domeniul securității cibernetice, aflat la a șasea ediție, care s-a desfășurat în perioada 28-30 ianuarie la Tel Aviv.

În perioada 28-30 ianuarie 2019, la Tel Aviv, a avut loc cea de-a șasea ediție a conferinței internaționale „CyberTech Israel 2019”, eveniment major în domeniul securității cibernetice ce reunește înalți oficiali guvernamentali la nivel mondial, factori de decizie, experți și reprezentanți ai mediului privat ai industriei, conform stiripesurse.ro.

Alexandru Petrescu, ministrul comunicaţiilor, a participat la „CyberTech Israel 2019”. „Astăzi, o strategie de securitate cibernetică eficientă nu ţine doar de capacitatea unui stat de a o implementa, ci este în interdependenţă cu o componentă puternică de colaborare şi coordonare cu alte state şi agenţii de profil, ca unica metodă de abordare integrată a ecosistemului digital naţional, regional şi euroatlantic.”, spune Alexandru Petrescu, citat de Ziarul Financiar.

El consideră că sprijinirea investiţiilor în inovare şi utilizarea instrumentului de „cyber diplomacy” reprezintă principalele direcţii de acţiune pentru asigurarea unui climat optim de securitate cibernetică în beneficiul cetăţenilor şi al companiilor.

Este nevoie de o colaborare strânsă la nivel guvernamental, academic, de organizație și internațional pentru a învinge în lupta zilnică din domeniul securității cibernetice în fiecare sector și împotriva atacurilor cibernetice care sunt mereu în schimbare. Asta au spus unul după altul, vorbitorii care au luat cuvântul în cadrul conferinței din Tel Aviv, marțea trecută, conform nocamels.com.

Prim ministrul Israelului, ministrul comunicaţiilor din România și CEO-ul Israel Innovation Authority. Cei trei au transmis același mesaj prin discursurile lor: avem nevoie de cooperare pentru a ne apăra de atacurile cibernetice.
Premierul Benjamin Netanyahu a spus marți că Iranul atacă Israelul în fiecare zi. Yigal Unna, director general al Israel National Cyber Directorate, a spus audienței că parteneriatele sunt importante pentru a câștiga lupta din domeniul securității cibernetice.

Share With: