HomeStiriAgendaConferință pe tema analizei de risc: ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATE
Conferință pe tema analizei de risc: ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATEA

Conferință pe tema analizei de risc: ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATE

Conferință pe tema analizei de risc: ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATEAAsociația Română pentru Tehnică de Securitate, Asociație de utilitate publică și ANERSF organizează, miercuri, 27 martie 2019, la Hotel Marshal Garden, în București, ce-a de-a patra ediție a conferinței pe tema analizei de risc: ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATE.

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), Asociație de utilitate publică și ANERSF – Asociația Națională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică vor organiza, miercuri, 27 Martie 2019, la Hotel Marshal Garden, sala Panoramic 1, în București, cod poștal 010574, Calea Dorobanţilor nr. 50B, Conferința pe tema analizei de risc: ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI DE SECURITATE.

Sponsorul oficial al conferinței este Envio, SIEL Invest este partener silver. Alte asociații partenere care participă la conferință sunt: Asociația Română a Inginerilor de Securitate la Incendiu (ARISI), Asociaţia pentru Securitate la Incendiu (ASI), Patronatul Serviciilor de Securitate (PSS).

Cei care doresc să participe la eveniment sunt rugați să completeze și să expedieze formularul de înregistrare până pe 20 martie 2019 la adresele de e-mail: adina.cioclei@arts.org.ro și horatiu.marinescu@arts.org.ro.

Numărul de telefon la care pot fi contactați organizatorii este: 0314 056 402.

AGENDA Conferinței este următoarea:

08:15 – 08:50 Primirea oaspeților

08:50 – 09:00 Deschiderea conferinţei – Liviu MATEESCU – Preşedinte A.R.T.S. – Aurel CATRINOIU – Președinte ANERSF

09:00 – 11:00 RISCUL DE INCENDIU – ROLUL, IMPACTUL ȘI ETICA EVALUATORULUI ÎN SECURITATEA LA INCENDIU

Moderatorul discuției va fi Cristian ȘORICUȚ, Vicepreşedinte A.R.T.S., iar invitații săi sunt: Horia Mihai Nicolescu, ASI; Sorin Calotă, ARISI; Daniela Teodorescu, ARISI / Prof. UTCB-FII și Ovidiul Mihalache, ASI, expert MDRAP.

Temele de discuții care vor fi abordate sunt:

  • Etica evaluatorului în securitatea la incendiu – Nicolescu Horia Mihai
  • Rolul evaluării riscului de incendiu în securitatea la incendiu – Sorin Calotă şi Daniela Teodorescu
  • Dificultăţi întâmpinate pe piaţă – Ovidiu Mihalache
  • Aspecte legislative – reprezentant IGSU

11:00 – 11:30 Pauză de cafea

11:30 – 13:30 ETICA ÎN EVALUAREA RISCULUI LA SECURITATE FIZICĂ

Discuția va avea doi moderatori: Stelian Arion, Vicepreşedinte A.R.T.S. și Aurel Catrinoiu, Preşedinte ANERSF. Invitații lor vor fi și invitații lor vor fi Marin Măldăreanu, Centrul Rivergate, și Gabriel Musuroaea, ANERSF, Assessment and Training Services.

Temele de discuții vor fi:

  • Principii etice fundamentale și influenţa asupra calității prestației – Aurel Catrinoiu
  • Evaluarea riscului de securitate – limitele Instrucțiunii nr. 9/2013 – Marin Măldăreanu
  • Evaluarea riscului de securitate parte a planificării sistemelor. Riscurile de securitate induse de evoluția tehnologicĂ – Stelian Arion
  • Competențe, educație şi perfecționare profesională – Gabriel Musuroaea

13:30 – 14:30 Masa de prânz

14:30 – 16:30 REGLEMENTAREA MĂSURILOR TEHNICE DE SECURITATE FIZICĂ – ACTUALITATE ȘI PERSPECTIVĂ

Va fi o dezbatere privind modul în care este reglementată dimensionarea măsurilor tehnice de securitate. Mai sunt necesare cerințele minimale în contextul actual? Poate analiza riscului la securitatea fizică să asigure un nivel minim acceptabil de securitate? Ce modificări sunt necesare în cadrul legislativ?

Dezbaterea va fi moderată de Stelian Arion, Vicepreşedinte A.R.T.S. și Aurel Catrinoiu, Preşedinte ANERSF. Au fost invitați să participe la dezbatere Bogdan Șovar, președintele PSS; Niculae Ungar, membru CD ARTS; Ionuț Manole, URSUS și Daniel Moldoveanu, Selgros.

16:30 Închiderea lucrărilor conferinţei

Share With: