HomeStiriAgendaCel mai mare târg din industria de securitate din SUA: ISC West 2018
cel-mai-mare-targ-din-industria-de-securitate-din-sua-isc-west-2018

Cel mai mare târg din industria de securitate din SUA: ISC West 2018

cel-mai-mare-targ-din-industria-de-securitate-din-sua-isc-west-2018În perioada 11-13 aprilie 2018, va avea loc în Las Vegas, Statele Unite, cea mai mare târg din industria de securitate ce are loc în această țară.

La târg își vor expune produsele peste 1.000 de companii și expozanți. La acest târg vor participa peste 30.000 de profesioniști din domeniul securității prezentând produse și tehnologii care includ totul de la control acces la drone și roboți.

Sponsorii de anul acesta ai ISC West sunt Axis Communications, StarLink connect, ASSA ABLOY și United Technologies. De asemenea, târgul mai are doi sponsori speciali: Alarm.com pentru expoziția case conectate, iar Knightscope sponsorizează partea expoziției care prezintă vehicule autonome.

Expoziția reunește profesioniștii din domeniul securității și aduce în atenție produsele de ultimă generație din domeniul industriei de securitate. De asemenea, participanții pot lua parte la sesiuni educative organizate de SIA Education și susținute de lideri din industria de securitate.

Mai multe detalii despre expoziția ISC West pot fi găsite la https://www.iscwest.com/Home/

Share With: