HomeStiriAgendaCel mai mare eveniment de securitate din Europa: IFSEC International 2018
cel-mai-mare-eveniment-de-securitate-din-europa-ifsec-international-2018

Cel mai mare eveniment de securitate din Europa: IFSEC International 2018

cel-mai-mare-eveniment-de-securitate-din-europa-ifsec-international-2018IFSEC International 2018, evenimentul global dedicat creării securității integrate, va avea loc la Londra în perioada 19-21 iunie.

IFSEC International este singura scenă globală dedicată co-creării viitorului securității integrate. Este răspunsul hotărâtor, măsurat pentru o lume de amenințări în continuă evoluție, care invită reprezentanți din toate domeniile industriei de securitate pentru a crea agenda globală, se precizează pe site-ul evenimentului.

„Este timpul să recunoaștem că obligația noastră către siguranța globală este una de colaborare. Împreună susținem nevoia crucială de a crea, a spori și a inspira peisajul de securitate de mâine. IFSEC International este sursa acestei transformări. Este rezervorul central în care viitorul securității integrate va fi catalizat, unit și împărtășit.”

Anul acesta vor participa mai mult de 600 de expozanți ce vor prezenta peste 10.000 de produse. Evenimentul oferă și un program de discounturi pentru cei care caută să achiziționeze produse de securitate.

Noutăți și detalii cu privire la desfășurarea evenimentului:

În cadrul IFSEC 2018 vor fi organizate seminarii și discuții ce vor fi susținute de lideri din industria de securitate.

Vizitatorii înscriși pot rezerva dinainte întâlniri cu furnizorii cu care ar dori să vorbească.

Vizitatorii înregistrați primesc reduceri exlusive pentru călătoriile cu trenul și avionul și pentru cazarea la hotel.

Evenimentul va avea o nouă zonă denumită „Show Me How” unde vizitatorii vor putea admira diverse soluții de securitate fizică și cibernetică.

De asemenea, vizitatorii vor putea asista la demonstrații reale ale unor atacuri fizice asupra produselor pentru a demonstra cât de robuste sunt.

IFSEC găzduiește producători și furnizori de servicii din domeniul securității, prevenirii incendiilor, siguranță și administrarea reparațiilor.

Printre expozanți se numără Axis Communications, Hanwha Techwin, Paxton, Seagate, Avigilon, ZKTeco, Amag Technology, CSL, Vanderbilt, Arecont Vision, Transcend, Amazon, HID Global, Hikvision, Honeywell, Dahua Technology.

Mai multe informații despre IFESC International 2018 pot fi accesate aici: https://ubm.ifsec.events/ifsec-international/

 

 

 

Share With: