HomeStiriAgendaASIS International schimbă numele conferinței de securitate cu Global Security Exchange
asis-international-schimba-numele-conferintei-de-securitate-cu-global-security-exchange

ASIS International schimbă numele conferinței de securitate cu Global Security Exchange

asis-international-schimba-numele-conferintei-de-securitate-cu-global-security-exchangeASIS International a anunțat că schimbă numele conferinței anuale de securitate ASIS Annual Seminar and Exhibits cu Global Security Exchange (GSX).

Pentru Ron Rosenbaum, director al departamentului global de marketing și dezvoltare a afacerii al ASIS International, decizia de a schimba numele conferinței de securitate anuale este rezultatul unui progres și a direcției în care se îndreaptă asociația, scrie securityinfowatch.com.

Astfel, asociația de profesioniști în securitate din lumea întreagă, a anunțat că a schimbat numele conferinței anuale de securitate din ASIS Annual Seminar and Exhibits în Global Security Exchange (GSX). Evenimentul, redenumit GSX, se îndreaptă către a șasea decadă și va fi organizat în Las Vegas, Nevada, SUA, în perioada 23-27 septembrie 2018, în parteneriat cu InfraGard și ISSA.

Rosenbaum spune că Global Security Exchange reflectă schimbările făcute de companie în toate domeniile, că în 2017 ASIS și-a extins programul cu partenerii. Pe lângă evenimentul organizat anual și care aduce în atenție lideri din domeniul securității din lumea întreagă și posibilități de a cunoaște persoane noi din acest domeniu de activitate, cei care participă pot schimba idei, practici și pot primi sprijin din partea comunității ASIS în tot restul anului.

GSX va oferi cel mai bun mediu pentru educație, legarea de noi prietenii și construire a afacerii, care vor aduce beneficii pe durata întregului an pentru cei care participă la eveniment. Programul educațional organizat de ASIS împreună cu InfraGard și ISSA va oferi un mediu de învățare captivant și interactiv pentru profesioniștii din domeniul securității indiferent de nivelul de experiență. Expoziția va deveni un laborator de învățare, expunând produse noi și în curs de apariție și tehnologii precum machine learning, robotică, analiza dovezilor și inteligența artificială.

Peter J. O’Neil, CAE, CEO, ASIS International a spus că „Ceeace ar trebui să fie cel de-al 64-lea an al evenimentului de top din industria securității, Global Security Exchange, sau GSX pe scurt, se va construi pe schimbările și reinventările introduse la ASIS 2017,” citează securitysystemsnews.com.

Deși noul nume a fost anunțat recent în această lună, întreaga schimbare va fi lansată la o altă conferință ce va avea loc în 2018: ASIS International Leadership Conference, ce va avea loc în perioada 16-19 ianuarie.

 

 

 

Share With: