HomeStiriVideoPremiile OSPA: Viorel Petcu – Consultanti de Securitate
Premiile OSPA: Viorel Petcu - Consultanti de Securitate

Premiile OSPA: Viorel Petcu – Consultanti de Securitate

Premiile OSPA: Viorel Petcu - Consultanti de SecuritateAceasta categorie de premiere recunoaste consultantul de securitate Viorel Petcu (Onest Solutions) care demonstreaza performanta profesionala la nivel de excelenta in toate aspectele care tin de activitatea de consultanta in domeniul securitatii. Consultantii, de cele mai multe ori joaca un rol cheie in industria de securitate si datorita expertizei si cunostintelor aprofundate, influenteaza in mod determinant calitatea serviciilor si sistemelor de securitate. In acest sens, trofeul OSPA, pentru aceasta categorie, recunoaste si apreciaza competenta consultantilor de securitate si modul cum aceste calitati profesionale au fost puse in opere pentru a genera performanta, strategii si bune practici in domeniul securitatii.

Trofeul pentru Excelenta Profesionala in Securitate (OSPA) recunoaste si recompenseaza societati si profesionisti din sectorul securitatii private. OSPA este dezvoltat ca un program independent si cuprinzator care sa ofere ofere profesionistilor din domeniul securitatii private o oportunitate pentru a-si afirma si pentru a-si face cunoscute competenta si performanta si pentru a-si celebra succesele pe linie profesionala.

Criteriile de apreciere a performantei au fost definite in urma studierii si cercetarii sistematice a factorilor esentiali care contribuie la atingerea excelentei profesionale (Programul de cercetare “Aspirand spre Excelenta” – Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat in colaborare cu asociatii si grupuri profesionale din domeniul securitatii private din mai multe tari.

Vedeti video mai jos.


 

 

 

Share With: