HomeStiriVideoPremiile OSPA: GTS Global Intelligence – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate
premiile-ospa-gts-global-intelligence-instalatori-integratori-sisteme-de-securitate

Premiile OSPA: GTS Global Intelligence – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate

premiile-ospa-gts-global-intelligence-instalatori-integratori-sisteme-de-securitateAceasta categorie de premiere apreciaza si recunoaste performanta la nivel de excelenta a instalatorilor si integratorilor de sisteme de securitate indiferent daca acestia sunt persoane sau companii. Excelenta in domeniul sistemelor de securitate presupune o abordare holistica care de cele mai multe ori se bazeaza pe o expertiza avansata in sferele securitatii, managementului de proiect dar si in ceea ce priveste relatiile cu clientii. Desi in privinta sistemelor de securitate valoarea adaugata este evidenta, de cele mai multe ori, beneficiile concrete pot sa difere in functie de client si in functie de complexitatea si specificitatea fiecarui proiect. rofeul OSPA a fost acordat celor care exceleaza in acest domeniu complex al sistemelor de securitate.

Trofeul pentru Excelenta Profesionala in Securitate (OSPA) recunoaste si recompenseaza societati si profesionisti din sectorul securitatii private. OSPA este dezvoltat ca un program independent si cuprinzator care sa ofere ofere profesionistilor din domeniul securitatii private o oportunitate pentru a-si afirma si pentru a-si face cunoscute competenta si performanta si pentru a-si celebra succesele pe linie profesionala.

Criteriile de apreciere a performantei au fost definite in urma studierii si cercetarii sistematice a factorilor esentiali care contribuie la atingerea excelentei profesionale (Programul de cercetare “Aspirand spre Excelenta” – Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat in colaborare cu asociatii si grupuri profesionale din domeniul securitatii private din mai multe tari.

 

Vedeti video mai jos:

 

 

 

Share With: