HomeStiriVideoPremiile OSPA: Dorin Negoita – Manageri de Securitate
premiile-ospa-dorin-negoita-manageri-de-securitate

Premiile OSPA: Dorin Negoita – Manageri de Securitate

premiile-ospa-dorin-negoita-manageri-de-securitateManagerii de securitate pot indeplini roluri multiple, ei pot ocupa o pozitie consultativa pentru organizatiile pentru care lucreaza sau pot conduce echipe sau departamente de securitate. Indiferent de rolul lor intr-o organizatie, aceasta categorie de premiere apreciaza si recunoaste pe acei manageri de securitate care prin expertiza profesionala in sfera securitatii, prin experienta si priceperea lor manageriala si prin abordari de leadership inovativ au atins excelenta in conducerea si coordonarea proceselor de securitate. Acesti performeri de exceptie sunt deci acei lideri si inovatori care se constitue in modele demne de urmat.

Trofeul pentru Excelenta Profesionala in Securitate (OSPA) recunoaste si recompenseaza societati si profesionisti din sectorul securitatii private. OSPA este dezvoltat ca un program independent si cuprinzator care sa ofere ofere profesionistilor din domeniul securitatii private o oportunitate pentru a-si afirma si pentru a-si face cunoscute competenta si performanta si pentru a-si celebra succesele pe linie profesionala.

Criteriile de apreciere a performantei au fost definite in urma studierii si cercetarii sistematice a factorilor esentiali care contribuie la atingerea excelentei profesionale (Programul de cercetare “Aspirand spre Excelenta” – Centrul “Perpetuity Research”- Marea Britanie). Programul OSPA este realizat in colaborare cu asociatii si grupuri profesionale din domeniul securitatii private din mai multe tari.


Vedeti video mai jos:


 

 

 

 

Share With: