HomeStiriSecuritate ITSymantec achizitioneaza LifeLock pentru 2,3 miliarde dolari
symantec-achizitioneaza-lifelock-pentru-2-3-miliarde-dolari

Symantec achizitioneaza LifeLock pentru 2,3 miliarde dolari

symantec-achizitioneaza-lifelock-pentru-2-3-miliarde-dolariSymantec achiziționează LifeLock, furnizor de servicii de protecție a identității, pentru 2,3 miliarde de dolari.

LifeLock este o companie din SUA care este furnizor de servicii de protecție împotriva furtului identității, scrie cnbc.com.

Symantec a suferit pierderi recent deoarece consumatorii folosesc dispozitivele mobile mai mult decât computerele.

Oferta pentru LifeLock evalueaza actiunea companiei la 24$. Oferta este peste 16% din valoarea de vineri a unei actiuni a LifeLock, scrie wall-street.ro.

Symantec este creatoarea software-ului antivirus Norton. Compania isi reorienteaza parte din business axandu-se mai puternic pe cybersecurity, achizitionand Blue Coat Inc. pentru 4,65 miliarde de dolari. Mai devreme in acest an, compania cu sediul in California a vandut unitatea Veritas catre Carlyle Group LP pentru 7,4 miliarde de dolari.  

„Această achiziție marchează transformarea industriei de securitate pentru consumatori de la protecția malware la o categorie mai largă a siguranței digitale pentru consumatori,” a declarat Greg Clark, CEO al Symantec, citează inc.com.

Share With: