Publicaţia citează experţi în domeniu, printre care şi autorul cărţii “Communicating With the Future”, Thomas Frey, transmite Mediafax.
Hacker etic (”Ethical Hacker”). Deşi alăturarea celor doi termeni poate părea un paradox, funcţia aceasta există şi a fost creată pentru oameni foarte bine pregătiţi în domeniul ciberneticii. Se pare că numeroase companii angajează experţi care să atace platforme şi sisteme cu scopul de a identifica problemele existente la măsurile de securitate înainte ca alţi hackeri mai puţin etici să profite de ele.
Cu un salariu mediu de 92.200 de dolari pe an, este cu siguranţă unul dintre cele mai bine plătite şi atractive locuri de muncă. Totuşi, există teama că unii astfel de hackeri etici pot trece ”de partea întunecată”, folosindu-şi abilităţile impresionante în direcţia pe care ar trebui să o împiedice, motiv pentru care acest job nu se numără deocamdată printre cele mai cunoscute. ”Trebuie să stabilim nişte reguli de bază”, e de părere Thomas Frey. De exemplu: Un hacker etic are dreptul să distribuie informaţia pe care o accesează prin intermediul funcţiei sale?
Pe lista celor mai bine plătite locuri de muncă ale viitorului se mai numără: Statistician (”Actuary”); Chimist alimentar (”Food Chemist”); Epidemiolog; Inginer ”front-end” (”Front-End Engineer”).
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…