HomeStiriSecuritate ITSamsung nu va mai oferi actualizări de securitate pentru anumite modele de smarphone
samsung-nu-va-mai-oferi-actualizari-de-securitate-pentru-anumite-modele-de-smarphone

Samsung nu va mai oferi actualizări de securitate pentru anumite modele de smarphone

samsung-nu-va-mai-oferi-actualizari-de-securitate-pentru-anumite-modele-de-smarphoneSamsung a publicat recent o listă cu dispozitivele care vor primi actualizări de securitate lunare și cu cele care le vor primi actualizări în fiecare trimestru al anului.

Unele modele de smarphone produse în 2016 au fost eliminate de pe listă, acestea urmând să nu mai primească actualizări de securitate, scrie gsmarena.com.

Recent lansatul Galaxy A8+ (2018) se regăsește în secțiunea de dispozitive ce vor fi actualizate o dată la trei luni în loc de lunar.

Pe de altă parte, Galaxy A8 (2018), va primi actualizări de securitate lunar. Noile Galaxy S9/S9+ nu au fost adăugate încă în listă.

Dispozitivele Samsung care au dispărut din lista actualizărilor de securitate sunt Galaxy A3, Galaxy J1 și Galaxy J3, scrie sammobile.com.

În cazul dispozitivelor ce folosesc sistemul de operare Android, dispozitivele ce au un preț scăzut sau mediu primesc mai greu actualizări de securitate, iar asta diferă de la producător la producător.

Deși departe de a fi satisfăcător, Samsung oferă actualizări de securitate mai rapide decât majoritatea altor producători de smarphone. De asemenea, în cadrul Samsung, nu toate dispozitivele sun la fel de importante în ceea ce privește actualizările de securitate. Samsung oferă în jur de trei ani de zile de susținere în ceea ce privește actualizările de securitate ale modelelor de smartphone reprezentative.

 

 

 

Share With: