HomeStiriSecuritate ITO nouă actualizare de securitate disponibilă pentru Flash Player
o-noua-actualizare-de-securitate-disponibila-pentru-flash-player

O nouă actualizare de securitate disponibilă pentru Flash Player

o-noua-actualizare-de-securitate-disponibila-pentru-flash-playerAdobe a rezolvat 21 de probleme de securitate ale Flash Player dintre care 14 erau foarte importante și permiteau executarea de comenzi de la distanță.

În ultimul document consultativ de securitate emis de Adobe ca parte a ciclului obișnuit de rezolvarea vulnerabilităților, compania spune că a rezolvat probleme ale Adobe Flash, Shockwave Player, Captivate și Adobe Digital Editions, scrie zdnet.com.

Problemele influențează sistemele de operare Mac, Windows, Linux și ChromeOS.

Windows Adobe Shockwave avea o problemă legată de coruperea memoriei, care și ea putea permite atacatorilor să execute instrucțiuni de la distanță.

Adobe recomandă instalarea celei mai recente actualizări de securitate pentru Flash Player care este disponibilă pentru sistemul de operare folosit, cât mai curând posibil, scrie blorge.com.

De asemenea, în SUA, US-CERT (echivalentul Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică din România) încurajează utilizatorii și administratorii să verifice buletinele de securitate și să aplice actualizările de securitate necesare, scrie newsroomamerica.com.

 

 

 

 

Share With: