Caracteristica TPM 2.0 va fi benefică pentru utilizatori deoarece va face o trebă mai bună în protejarea informațiilor sensibile pe un computer. Stratul de securitate TPM 2.0 – care poate fi în formă de hardware sau firmware – poate proteja informațiile utilizatorului prin administrarea și stocarea cheilor de criptare într-un container de încredere, scrie pcworld.com.
Microsoft vrea să înlocuiască parolele folosind caracteristica de autentificare biometrică numită Windows Hello, prin care utilizatorul se poate loga pe computer prin intermediul amprentei, recunoaștere facială sau a vocii. Un chip TPM 2.0 este important pentru Windows Hello pe măsură ce generează și cheile de autentificare într-o zonă sigură.
TPM poate fi folosit si pentru a fi folosit în autentificarea în doi pași a Microsoft Passport care poate fi folosit pentru autentificarea pe site-uri web, aplicații și alte servicii.
Pentru Windows 10 Mobile TPM 2.0 poate fi o soluție firmware integrată în chip-ul de circuite integrate sau ca un component discret al sipozitivului, scrie betanews.com.
TPM 2.0 trebuie să respecte anumite cerințe, să suporte comanda TPM2_HMAC și certificarea Endorsement Key (EK) care este necesară pentru o bună funcționare a TPM.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…