Compania a spus că FBI a avertizat că există ,,indicii” legate de utilizarea unui malware de către un hacker pentru a copia detaliile introduse în magazinul online. De asemenea, se crede că spargerea a durat de pe 27 martie 2013 până la 10 martie 2014, scrie BBC.
Experții susțin că este anormal ca o asemenea problemă să nu fie observată pentru atât de mult timp. ,,Este o breșă majoră. LaCie este o companie relative mare și acest lucru ridică semne de întrebare asupra politicilor de securitate pe care le are compania”, a spus Ron Austin, profesor în securitatea computerelor din cadrul Universității Birmingham.
LaCie a fost preluată de compania americană Seagate în 2012, însă încă vinde produse sub numele propriu. Dacă va fi confirmat, atacul ar putea fi dăunător pentru companie, care vinde și produse pentru securitate.
Pe site-ul LaCie a fost publicată o declarație în care cumpărătorilor le este recomandat să își verifice facturile pentru taxări frauduloase și să își schimbe datele de autentificare atunci când magazinul va fi redeschis. ,,Informațiile care ar fi putut fi accesată de către persoane neautorizate include numele persoanelor, adresele lor, adresele de email, sumele aflate pe card și data de expirare a cardului”, scrie în declarația companiei.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…