HomeStiriSecuritate ITiSIGHT de la FireEye va fi folosit de căte Windows Defender
isight-de-la-fireeye-va-fi-folosit-de-cate-windows-defender

iSIGHT de la FireEye va fi folosit de căte Windows Defender

isight-de-la-fireeye-va-fi-folosit-de-cate-windows-defenderiSIGHT combină machine learning cu analiza umană pentru a înțelege mai bine uneltele, tacticile și procedurile folosite de atacatori.

FireEye a semnat recent o înțelegere cu Microsoft pentru a plasa iSIGHT Intelligence în Widows Defender, care face parte din securitatea Windows, scrie csoonline.com.

FireEye va avea acces la datele de telemetrie de la fiecare dispozitiv care folosește Windows 10, oferind acces la 22% din computere, pe lângă laptopuri și telefoane mobile cu Windows.

Utilizatorii de Windows pot folosi serviciul Windows Defender gratuit înainte de a cumpăra un abonament la Windows Defender Advanced Threat Protection

Parteneriatul oferă credibilitate produsului Windows Defender și ridică Microsoft pe piața foarte competitivă a securității endpoint.

Clienții Windows Defender Advanced Threat Protection vor afla când anumiți indicatori ai unui atac sunt descoperiți pe computere sau în rețele, înainte de a afișa profilul atacatorului. Acest profil conține informații ca motivația atacatorului, uneltele folosie, sectoarele țintite împreună cu o descriere a atacatorului.

În industria de securitate vizibiliatea ausupra întregului spectru de atac, plus analiză și o bună cunoaștere a lumii reale sunt necesare pentru a oferi informații de la care se poate acționa. Mulți furnizori de securitate afirmă că au informații despre amenințări, dar caută în rețea anomalii pentru a semnaliza ceva ce ar putea fi o breșă. Asta poate fi valoros, dar este doar o parte din securitate, scrie networkworld.com.

În industria de securitate, identificarea și oprirea hackerilor necesită o înțelegere a modului lo de gândire, cum lucrează și care este informația țintită. Vechile sisteme se bazează doar pe informații bazate pe semnături, ceea ce este reactiv și nu poate anticipa atacurile sau ghida răspunsurile.

Soluția iSIGHT Threat Intelligence combină telemetria de atac de bază a FireEye în contextul informațiilor oponentului și informațiile cele mai bune despre victimă și dispozitiv (obținute prin achiziția Mandiant).

FireEye are o echipă de peste 160 de cercetători în securitate și experți de pe tot globul care aplică zeci de ani de experiență pentru a lua informații care par irelevante pentru necunoscători și a le transofrma în informații de la care se poate acționa.

La lansare produsul a avut cinci oferte de produs bazate pe roluri: iSIGHT Tactical Intelligence, iSIGHT Operational Intelligence, iSIGHT Fusion Intelligence, iSIGHT Executive Intelligence și iSIGHT Vulnerability Intelligence. Acestea se adresează diverselor nevoi ale utilizatorilor în funcție de sistemele folosite și de nivelul de expertiză al utilizatorului din echipa de securitate.

 

 

 

Share With: