Mulți definesc “Dark data” ca acele informații care sunt create pentru a fi folosite doar o dată, de exemplu fișierele de tip zip care sunt primite, stocate dezarhivate și apoi păstrate pentru totdeauna. Și până și informațiile care sunt folosite în mod frecvent se pot transforma în “Dark data” când organizarea proiectelor unei firme se schimbă scrie securitynewsdesk.com.
Informațiile care devin inactive sunt lăsate unde sunt și uitate. Câteodată, agajații își recopiază fișierele când nu îți pot găsi copiile. Duplicarea și multiplicarea informațiilor cresc volumul celor care devin ulterior nefolosite.
Aceste informații nefolosite pot crește în număr ca și cele care sunt importante și folosite activ și pot influența costurile de analiză a informațiilor în cazul în care firma dorește să facă acest lucru.
Informațiile nefolosite pot împiedica, de asemenea, analiza care verifică fișierele cu date. Rezultatele pot fi frcționate de informațiile vechi, iar timpul va fi pierdut pentru a sorta “Dark data”.
Pentru început informațiile nefolosite trebuiesc să fie identificare. După aceea, soluțiile de management al informațiilor pot eradica “Dark data”.
Cu abilitatea de a vedea și exploata “Dark data”, companiile pot folosi mai bine toate informațiile. Când volumul de informații amnință să crească foarte mult este normal să fim atenți la “Dark data”. Informațiile nefolosite care încă au o valoare pot fi făcute vizibile.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…