HomeStiriSecuritate ITImperva achiziționează furnizorul de securitate pentru aplicații, Prevoty

Imperva achiziționează furnizorul de securitate pentru aplicații, Prevoty

Imperva achiziționează Prevoty, furnizorul de securitate pentru aplicații, pentru a-și îmbunătății securitatea aplicațiilor, pentru 140 de milioane de dolari.

Pentru a oferi aplicații mai robuste și soluții de securitate a informațiilor care să protejeze companiile de atacuri cibernettice, Imperva, cu sediul în California, SUA, a anunțat că va achiziționa compania de securitate cibernetică Prevoty. Se așteaptă ca achiziția să se încheie în trimestrul trei din 2018 și are o valoare estimată la 140 de milioane de dolari. Biroul Prevoty din Los Angeles va deveni o locație a Impreva, scrie infosecurity-magazine.com.

Prevoty oferă protecție pentru aplicațiile companiilor de cinci ani de zile. Prevoty a atras atenția celor de la Impreva cu produsul numit Autonomous Application Protection (AAP). Impreva declară că acest produs îi va extinde posibilitatea de a oferi servicii complete pentru aplicații pornind de la rețea și ajungând la aplicații, protejând nu doar aplicațiile, ci și numeroasele baze de date unde sunt stocate informațiile.

Pentru Impreva, achiziția este o mișcare strategică care îi permite să își extindă strategia de securitate pentru cloud-ul hibrid. Din ce în ce mai multe companii încearcă să își securizeze mediile hibride cu ajutorul DevSecOps – automatizând sarcinile de securitate de bază prin integratea controalelor de securitate și a proceselor în DevOps, scrie sdxcentral.com.

Cei de la Forrester au dat titlul de lider în sectorul Runtime Application Self-Protection Security (RASP) celor de la Prevoty într-un raport publicat la începutul lui 2018.

Software-ul celor de la Impreva protejează informațiile din centrele de date precum și cele aflate în cloud sau în medii hibride.

Share With: