HomeStiriSecuritate ITGoogle va cere producătorilo de telefoane cu Android să aplice actualizări de securitate cu regularitate
google-va-cere-producatorilo-de-telefoane-cu-android-sa-aplice-actualizari-de-securitate-cu-regularitate

Google va cere producătorilo de telefoane cu Android să aplice actualizări de securitate cu regularitate

google-va-cere-producatorilo-de-telefoane-cu-android-sa-aplice-actualizari-de-securitate-cu-regularitateGoogle spune că va cere producătorilor de smartphone cu android să emită actualizări de securitate cu regularitate, deși nu este clar despre ce producători este vorba și cât de dese trebuie să fie actualizările.

În urmă cu o săptămână, în cadrul conferinței anuale a dezvoltatorilor, Google a anunțat că mai mulți utilizatori vor primi actualizări de securitate cu regularitate datorită unor noi înțelegeri făcute cu partenerii, scrie theverge.com.

Din păcate nu există mai multe detalii. The Verge a întrebat cât de frecvente vor fi actualizările de securitate și în cazul căror compani se aplică, dar nu a primit încă un răspuns. Noile cerințe vor folosi Project Treble, ce va permite producătorilor să actualizeze fără a fi nevoie de multe schimbări software.

Fragmentarea care afectează dispozitivele cu Android nu înseamnă doar că doar câțiva utilizatori folosesc cea mai nouă versiune a sistemului de operare al Android, dar și că multe dintre acestea nu au primit cea mai nouă actualizare de securitate, scrie betanews.com.

Google a anunțat că politicile de securitate ale companiei se vor schimba, dar nu se știe de când, iar asta înseamnă că unii producători de smartphone vor trebui să emită actualizări de securitate cu regularitate pentru utilizatori.

 

 

 

Share With: