HomeStiriSecuritate ITFortinet va discuta despre convergența dintre securitatea fizică și cea cibernetică
fortinet-ofera-gratuit-cursuri-pentru-cei-care-vor-sa-devina-experti-in-securitate

Fortinet va discuta despre convergența dintre securitatea fizică și cea cibernetică

fortinet-ofera-gratuit-cursuri-pentru-cei-care-vor-sa-devina-experti-in-securitateÎn cadrul evenimentului de securitate cibernetică GISEC 2019, Fortinet va discuta despre convergența dintre securitatea fizică și cea cibernetică.

Fortinet, lider global în domeniul soluțiilor de securitate cibernetică deschise, integrate și automate, va participa la GISEC 2019 cu scopul de a aborda noi oportunități de amenințare apărute ca urmare a convergenței spațiilor de securitate cibernetică și fizică (Cy-Phy). Fortinet va expune cele mai noi inovații de securitate care ajută la combaterea amenințărilor asociate cu spațiul cibernetic și cel fizic, scrie zawya.com.

Fortinet va demonstra capacitățile soluțiilor de securitate cibernetică și în special soluțiile de securitate FortiGate Secure SD-WAN și OT. Participanții pot discuta cu experții în securitate ai Fortinet despre cele mai mari provocări cu care se confruntă.

Fortinet a fost un susținător activ al GISEC în ultimii 11 ani, deoarece atrage un public foarte specific și atent, care dorește să mențină o postură de securitate bine protejată în organizația sa. Este esențial pentru noi, ca lider în spațiul de securitate al rețelei, să fim prezenți pentru a răspunde nevoilor de soluții de securitate cibernetică”, a declarat Alain Penel, vicepreședinte Regional – Orientul Mijlociu, Fortinet. „Era Cy-Phy este aici și, deși atracția acestei convergențe față de economia noastră digitală este aproape de științifico-fantastic în ce privește imaginația, din păcate, riscurile de securitate cibernetică sunt foarte reale. Infractorii cibernetici urmăresc și dezvoltă îndeaproape exploatările care vizează această convergență digitală emergentă. Scopul nostru este de a ne educa publicul asupra elementelor fundamentale ale securității cibernetice, inclusiv vizibilitatea, automatizarea și segmentarea agilă, care sunt mai importante ca niciodată pentru a le permite să prospere în viitorul nostru digital Cy-Phy și pentru a proteja împotriva activităților dăunătoare ale atacatori cibernetici.

GISEC este cea mai mare expoziție și conferință pe teme de seucritate cibernetică din Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Va avea loc în Dubai World Trade Centre, Emiratele Arabe Unite, în perioada 1-3 aprilie 2019.

GISEC nu este doar una dintre cele mai importante evenimente de securitate cibernetică din regiune, dar este și una dintre cele mai mari, punând în umbră alte eveniment din punct de vedere al aspirațiilor, diversității și amploarea. La cea de-a șaptea ediție, GISEC a primit peste 7.000 de vizitatori și a fost colocată cu IoTX și Future Blockchain Summit, care a adus la cumularea a peste 12.000 de vizitatori, conform gisec.ae.

Agenda evenimentului este stabilită de un comitet consultativ de utilizatori finali seniori ai Dubai Electronic Security Centre, Dubai Police și Smart Dubai. Conferința atrage factorii de decizie din peste 200 de departamente guvernamentale și companii de top din Orientul Mijlociu.

Share With: