HomeStiriSecuritate ITFacebook permite autentificarea în doi pași
facebook-permite-autentificarea-in-doi-pasi

Facebook permite autentificarea în doi pași

facebook-permite-autentificarea-in-doi-pasiFacebook adaugă o nouă măsură de securitate pentru protejarea conturilor de hackeri: autentificarea în doi pași.

Compania Facebook a precizat că autentificarea în doi pași este o funcție suplimentară de securitate care ajută la protejarea contului. Dacă autentificarea în doi pași este activată, utilizatorul va fi rugat să introducă un cod special de logare sau să confirme fiecare încercare de logare de fiecare dată când accesează Facebook de pe mobil sau computer, conform moneycontrol.com.

De asemnea, utilizatorii Facebook pot seta să fie alertați când cineva încearcă să se logheze pe contul lor de pe un dispozitiv necunoscut.

În plus, Facebook a ușurat procesul de setare al autentificării în doi pași, conform wersm.com.

În primul rând este ușor de activat, iar în al doilea rând nu este neapărat nevoie de un număr de telefon, ci pot fi folosite și aplicații de autentificare precum Google Authenticator și Duo Security.

Pewntru a folosi autentificarea în doi pași utilizatorul trebuie să intre în secțiunea de „Setări” a paginii de Facebook și să selecteze „Securitate și conectare” și va putea seta autentificare în doi pași prin editarea „Foloseşte autentificarea cu doi factori”.

 

 

 

Share With: