HomeStiriSecuritate ITDropbox colaborează cu o firmă de securitate din Israel
Dropbox

Dropbox colaborează cu o firmă de securitate din Israel

DropboxSe așteaptă ca parteneriatul dintre Dropbox și firma de securitate Coronet din Israel să îmbunătățească detecția amenințărilor pentru Dropbox și să extindă numărul de utilizatori pentru Coronet.

Dropbox a semnat un parteneriat cu firma de securitate israeliană Coronet prin care se așteaptă să își îmbunătățească securitatea pentru platforma de împărtășire de fișiere, în timp ce Coronet își crește numărul de utilizatori, relatează darkreading.com.

Platforma de protecție împotriva breșelor de informații va fi încorporată în Dropbox, în urma colaborării. Securitatea cloud integrată în Dropbox va include securitate cu prevenție a pierderii datelor, reducere a atacurilor malware, detecția comportamentelor suspecte și protecție împotriva breșelor de informații.

Coronet vizează companiile mici și mijlocii, conform Reuters, deoarece aceste companii au probleme în administrarea resurselor de securitate la nivel de companie.

Integrarea platformei Coronet cu Dropbox nu este singurul parteneriat pentru Dropbox. Dropbox a anunțat o serie de parteneriate și integrări care să ofere mai multă securitate companiilor care folosesc Dropbox. Dropbox va semna un parteneriat cu Google Cloud Identity (GCI) și își extinde parteneriatele cu BetterCloud, Coronet și Proofpoint, relatează information-age.com.

GCI a fost anunțat la începutul lunii trecute, iar parteneriatul cu Dropbox este una dintre principalele eforturi ale platformei.

„Companiile folosesc în zilele noastre mai multe instrumente pentru a-și proteja conținutul și facem ca securizarea și implementarea Dropbox împreună că standardele de securitate existente pe care le aplică să fie mai ușoară pentru ele”, precizează Quentin Clark, vicepreședinte al departamentului de Engineering, Product and Design al Dropbox.

Share With: