Câteva companii au început repede să adauge criptarea la aplicațiile pentru mobil după ce săa descoperit că acestea nu criptau informațiile de pe cardul de credit care erau transmise, punând informațiile utilizatorilor în pericol scrie csoonline.com.
Conform unui furnizor de servicii de cloud, Wendera, aplicațiile nu foloseau SSL/TLS (Secure Sockets Layer/Transport Layer Security), un protocol de criptare care urcă informațiile atunci când sunt transmise prin internet.
„Cu atât de multe breșe și incidente costisitoare de pierdere a informațiilor, e greu de crezut că orice busuness ar eșua în a lua o măsură de precauție esențială ca criptarea informațiilor sensibile care se transmit la sau printr-un site web”, spune Michael J. Covington, senior product manager al Wendera.
Folosirea protocolului SSL/TLS când sunt transmise informații ca user name și parolă, informații personale și ale unui card de credit este considerată o practică standard care protejează împotriva breșelor.Conexiunile la internet criptate sunt repezentate în URL-ul browser-ului printr-un lacăt și „https”.
Dacă informația nu este criptată, cineva din aceași rețea, de exemplu cea de WiFi poate colecta informațiile așa cum sunt ele.Covington spune că în unele cazuri site-urile foloseau criptarea, dar aceleași servicii nu erau protejate când erau folosite browsere sau aplicații de pe telefoane mobile.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…