HomeStiriSecuritate ITCisco oferă noi servicii de securitate pentru e-mail
cisco-ofera-noi-servicii-de-securitate-pentru-e-mail

Cisco oferă noi servicii de securitate pentru e-mail

cisco-ofera-noi-servicii-de-securitate-pentru-e-mailCisco adaugă noi funcții pe platforma AMP endpoint, funții create pentru a proteja angajații împotriva ransomware, minării de monede și virușilor fără fișiere.

Cisco își actualizează platforma de securitate AMP pentru dispozitive cu noi servicii de securitate pentru e-mail și își extinde capabilitățiile create pentru a proteja dispozitivele angajaților de ransomware, minare de monedă virtuală și malware ce nu lasă în urmă fișiere, scrie zdnet.com.

AMP for Endpoint combină tehnologii de prevenție, detecție și răspuns folosind arhitectura de securitate axată pe amenințări a Cisco. Platforma a fost lansată în 2016 și a fost promovată ca înlocuitor al tehnologiilor ineficiente care doar protejează.

Cisco, de asemenea, lansează o nouă aplicație cloud construită pe consola endpoint. Această aplicație oferă o reprezentare vizuală a comprimisului ce se regăsește în dispozitive, în rețea, până în cloud. Numită Cisco Visibility, aplicația combină informații ale Talos, Cisco Umbrella, Threat Grid, AMP și alte surse cu informații despre securitatea internă într-un efort de a simplifica investigațiile și pentru a reduce trierea incidentelor și timpului de remediere.

Pentru a permite clienților care au companii de toate mărimile să beneficieze de noile funcții, Cisco își extinde relația de parteneriat cu ConnectWise, astfel âncât furnizorii de servicii de administrare să poată oferi Cisco Security din portofoliul lor. Această extindere a relaților va oferi ConnectWise Advanced Security Dashboard. Aceasta este o platformă de administrare în cloud ce integrează în întregime soluția de administrare a afacerii ConnectWise Manage și completează ConnectWise Unite cu produsele Cisco, scrie globenewswire.com.

Noile servicii de securitate pentru e-mail ale Cisco includ Cisco Domain Protection și Cisco Advanced Phishing Protection. Primul, automatizează procesul de autentficare pe e-mail pentru a preveni phishing-ul, protejează brand-urile de fraude și mențin administrarea e-mail-urilor prin analizarea, actualizarea și acționarea împotriva celor care trimit e-mail-uri cu intenții răuvoitoare. Cisco Advanced Phishing Protection adaugă machine learning la Cisco Email Security pentru a bloca atacurile care încearcă să păcălească utilizatorul cu privire la identitatea celor care au trimis e-mail-uri.

 

 

 

 

Share With: