Studiul a analizat mai mult de 100 de kit-uri de exploatare plantate în paginile web care caută automat vulnerabilitățile software când un utilizator intră pe o pagină web scrie csoonline.com.
Printre cele mai importante zece vulnerabilități găsite, opt dintre ele vizau plugin-ul Adobe Flash, folosit de milioane de calculatoare pentru a reda informațiile multimedia, conform firmei de securitate informatica Recorded Future.
S-a ajuns la aceast rezultat prin verificarea vulnerabilităților folosite des în kit-urile de exploatare cunoscute și cele de pe forumurile de deturnări informatice.
Repetând concluzia altor experți în securitate, Recorded Future spune că rezultatele duc „spre discutarea locului lui Adobe Flash într-un mediu de operare sigur”.
Actualizări de securitate sunt aproape întotdeauna adăugate de Adobe pentru a combate vulnerabilitățile pe care hackerii le folosesc.
În septembrie, Google a încetat să mai folosească automat conținut Flash care este străin pe paginile web. Acest lucru vizeză îmbunătățirea performanțeii browser-ului, dar are și beneficii de securitate.
Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…
Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…
La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…
Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…
Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…
Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…