HomeStiriSecuritate FizicaVila din Franța a unui fost prezentator Top Gear, jefuită

Vila din Franța a unui fost prezentator Top Gear, jefuită

Vila din Franța unui fost prezentator Top Gear, Richard Hammond, a fost jefuită. Hoții ar fi folosit gaze cu somnifere pentru a fura fără griji.

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear, Richard Hammond, și soția sa susțin că au fost „gazați” și jefuiți când se aflau în vacanță în Franța. Cei doi stăteau într-o vilă luxoasă din San Tropez împreună cu 15 oaspeți, inclusiv copii lor. Cei doi spun că au fost adormiți cu gaz anestezic, scrie newshub.co.nz.

Hoții ar fi introdus gazul anestezic prin sistemul de aer condiționat, acest jaf nefiind singurul de acest fel de pe Coasta de Azur, precizează telegraph.co.uk.

Fiica celor doi soți a observat că i-a fost furat un ceas. Apoi au observat că și banii din portofele le-au fost furați. Soția lui Hammond spune că este convinsă că au fost gazați deoarece hoții au fost în toate dormitoarele și au lăsat ușile deschise, căutând în toate gențile. Ea a mai precizat că hoții au avut încredere să facă asta fără să se teamă că vor trezi pe cineva.

În 2006 a avut loc un incident asemănător. Fotbalistul Patrick Vieira a fost ținta hoților la Cannes. Gazul a fost descoperit în sistemul de ventilație după ce acesta a descoperit că i-a fost jefuită casa. Atunci acesta a descoperit când s-a trezit că îi lipseau bijuterii și mașina.

Share With: