HomeStiriSecuritate FizicaVerificări pe linia pazei obiectivelor
verificari-pe-linia-pazei-obiectivelor

Verificări pe linia pazei obiectivelor

verificari-pe-linia-pazei-obiectivelorÎn urma unor verificări a respectării prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor doi agenți de pază au fost sancționați.

La data de 29 iunie 2017, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea — Compartimentul Sisteme de Securitate au desfășurat o acțiune pe linia Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, verificând în acest sens 29 de societăți comerciale asigurate cu pază umană proprie sau prin societăți specializate de pază, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Vâlcea.

Acțiunea a avut ca scop verificarea modului de asigurare contra efracției a unităților, a respectării prevederilor planului de pază, a modului de executare a serviciului de către agenții de securitate, cunoașterea sarcinilor de serviciu din consemnul particular și a modului de intervenție în cazul unui incident în obiectivul păzit.

În urma controalelor efectuate au fost depistați 2 agenți de securitate care executau serviciul în mod necorespunzător, aceștia fiind sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 100 de lei și 300 de lei.

Toți agenții de securitate verificați, au fost reinstruiți cu privire la modul de executare a serviciului de pază, precum și cu privire la modul de intervenție și sesizare în cazul unui eveniment în obiectivul păzit.

 

 

 

Share With: