HomeStiriSecuritate FizicaVaslui: Un hoț s-a reîntors la locul faptei pentru a înapoia ce furase, cu polițiștii de față

Vaslui: Un hoț s-a reîntors la locul faptei pentru a înapoia ce furase, cu polițiștii de față

Foto: vremenoua

Un hoț din Vaslui a furat un telefon mobil dintr-un apartament, dar s-a reîntors la locul faptei și a înapoiat telefonul în timp ce polițiștii luau probe.

Un tânăr din Vaslui a intrat pe fereastra unui apartament şi a furat un telefon mobil. Poliţiştii au venit la locul faptei, au luat măsurători şi amprente, dar surpriză… prada a reapărut. Hoţul a adus înapoi telefonul şi a scăpat nevăzut, scrie gandul.info.

Pentru că fereastra de la bucătărie era deschisă, nu a fost prea dificil pentru vasluian să pătrundă în apartament în timpul nopţii. Jaful părea să decurgă conform planului, dar unul dintre proprietari l-a găsit pe intrus în încăpere şi l-a fugărit fără să-l prindă. Hoţul, despre care proprietarul a declarat că ar fi fost minor a apucat să înşface un smartphone.

Furtul a avut loc vineri seara, în jur de ora 23:00, într-un apartament situat la parterul unui bloc de lângã Piata Centralã. “Eram cu totii acasã, eu, sotia, fiica, ginerele si nepotelele. Am stat în bucutãrie si am mai vorbit, iar pe la 23:00 ne-am dus la somn. Dupã nici cinci minute ginerele meu s-a întors la bucãtãrie pentru a lua biberoanele nepotelelor. Când a deschis usa s-a trezit cu hotul în casã. Era lângã geam, reusise sã ia un telefon. Ginerele meu, când l-a vãzut, a dat sã-l prindã, dar hotul sãrise înapoi afarã. A fugit dupã el, pânã aproape de intersectia de la Independenta, dar nu l-a mai prins. Imediat am dat telefon la 112, politistii au venit foarte repede. Au fãcut mãsurãtori, au luat amprente, în speranta cã îl vor putea identifica pe cel care imi furase telefonul”, a declarat victima pentru vremeanoua.ro.

Între timp, nu a durat mult timp de la producerea furtului iar hotul s-a întors la locul faptei, pentru a înapoia bunul. L-a pus pe pervaz. Păgubitul a presupus că acesta a văzut că telefonul era blocat și l-a adus înapoi.

Share With: