HomeStiriSecuritate FizicaUn profesor din Buzău le-a spus elevilor să se facă asasini plătiți și traficanți de droguri

Un profesor din Buzău le-a spus elevilor să se facă asasini plătiți și traficanți de droguri

O ancheta a început la Colegiul Național “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Buzău, un profesor fiind acuzat de elevi că le-ar fi spus să se facă asasini plătiți sau traficanți de droguri, iar fetelor cu fuste scurte că “și-o cer”. Profesorul neagă acuzațiile.

Directorul Colegiul Național “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Buzău, Ionel Banu, a declarat, miercuri, că la nivelul școlii are loc o anchetă legată de unele acuzații aduse profesorului de informatică.

De la elevi a plecat totul. Nu mai suportau. Avem o comisie de disciplină. Le-a spus elevilor să se facă asasini plătiți sau dealeri de droguri. La ore le-a spus. A zis anul trecut, dar a repetat. Vorbește zeci de minute. Noi avem costum școlar, iar fetele vin în fustă sau în pantaloni. Le-a spus celor cu fustă ‘Voi cu astea v-o cam cereți’. E o rușine pentru învățământul românesc“, a relatat Banu.

Potrivit lui Ionel Banu, in 2016, a încercat desfacerea contractului de muncă al profesorului, după ce a spus “vorbe grele” elevilor, însă ISJ a decis doar sancțiunea cu reducerea salariului.

La rândul său, profesorul acuzat spune ca nimic nu este adevărat și că totul este denaturat.

Nu sunt adevărate (acuzațiile – n.red.) . Informațiile sunt denaturate sută la sută. Toate sunt minciuni. Eu le-am spus să nu se facă așa ceva (asasini plătiți sau dealeri de droguri – n.red.) . Nu sunt niște joburi indicate și să nu se facă niciodată. Sunt spuse de un elev care a încălcat regulamentul școlii, care m-a amenințat“, a spus profesorul.

Acesta a afirmat că are un conflict vechi de șapte ani cu directorul școlii, în urma “unor evaluări făcute după bunul plac”, conform ziare.com.

Share With: