HomeStiriSecuritate FizicaUn polițist italian a furat bijuteriile unei pasagere pe aeroportului din Timișoara

Un polițist italian a furat bijuteriile unei pasagere pe aeroportului din Timișoara

O cursă aeriană Timişoara – Roma a decolat, marţi, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat, polițist italian, i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, în timpul procedurilor de îmbarcare.

Cursa aeriană WizzAir Timişoara – Roma a decolat, marţi, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, în timpul procedurilor de îmbarcare. Femeia a anunţat furtul înainte de a urca în avion. Incidentul a avut loc în jurul orei 14.20, când avionul companiei aeriene Wizz Air urma să plece de la Timişoara spre Roma, scrie adevarul.ro.

În timpul controlului, o femeie care ar fi trebuit să urce în avion şi-a pus bijuteriile în tăviţa care urma să treacă prin dispozitivele de securitate. După control, femeia s-a îndreptat spre poarta de îmbarcare, însă chiar înainte de a urca în aeronavă şi-a dat seama că îi lipsesc mai multe bijuterii şi a anunţat paza aeroportului.

Femeia nu a mai urcat la bord, ci a mers impreuna cu lucratorii SRI si politistii de la Transporturi sa vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. La scurt timp, au observat ca un barbat care se afla in spatele femeii, in timpul controlului de securitate, si-a strecurat mana in tavita in care se aflau bijuteriile si a sustras cateva dintre ele. Barbatul s-a imbarcat apoi in aceeasi cursa, spre Roma. Furtul a fost dezvaluit chiar in momentul in care avionul facea manevrele de decolare pe pista, astfel ca a putut fi oprit la timp, relatează ziare.com.

Bărbatul surprins de camerele de supraveghere a fost reținut și audiat de polițiști. Potrivit poliţiştilor din Timişoara, bijuteriile femeii care urma să se îmbarce în cursa Wizz Air Timişoara – Roma au fost găsite asupra bărbatului suspect. Asupra lui au fost găsite două inele şi o brăţară, precizează stirileprotv.ro.

Poliţiştii de fronteiră l-au audiat pe bărbat, iar când l-au legitimat au aflat că este carabinier în Italia şi venise în vacanţă la Timişoara.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 45 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru furt şi va fi cercetat în stare de libertate. Poliţistul va pleca miercuri spre Roma, însă ancheta va continua.

Share With: