HomeStiriSecuritate FizicaUn polițist a împușcat mortal un agent de securitate
o-biserica-din-sua-si-ar-putea-crea-propria-unitate-de-politie

Un polițist a împușcat mortal un agent de securitate

reducerea-numarului-de-poltisti-poate-reduce-protectia-cetatenilorUn agent de securitate a murit după ce a fost împușcat de un polițist în timpul unui incident armat.

Un polițist a împușcat mortal un agent de securitate despre care martorii spun că încerca să rețină un bărbat după ce acesta a tras focuri de armă într-un local din Chicago, precizează autoritățile, citate de theguardian.com.

Anchetatorii spun că agentul de securitate, în vârstă de 26 de ani, a fost declarat mort la scurt timp după ce a fost dus la spital după ce a fost implicat într-un incident cu arme de foc duminică dimineața. Patru alte persoane au fost rănite în timpul incidentului, inclusiv un bărbat care ar fi tras focuri de armă înainte de sosirea poliției, conform unui purtător de cuvânt al poliției.

Agentul de securitate împușcat avea permis de portarmă.

Anchetatorii spun că primele focuri de armă au fost raportate în jurul orei locale 4.00.

Incidentul ar putea deveni o piatră de încercare pentru dezbaterea legată de modul în care școlile, cluburile de noapte și bisericile ar trebui să se apere de persoanele înarmate, relatează washingtonpost.com.

Un martor a declarat că: „Toată lumea striga este un „agent de securitate” și ei au văzut un bărbat de culoare cu o armă și l-au omorât.”

În ultimul an, s-a tot menționat că agenții de securitate – în special cei înarmați – ar putea preveni incidentele cu împușcări în masă. La începutul anului, președintele american și-a exprimat susținerea pentru înarmarea profesorilor.

Share With: