HomeStiriSecuritate FizicaUn minor beat a furat o mașină și a provocat un accident

Un minor beat a furat o mașină și a provocat un accident

Un adolescent de 17 ani din satul Sânnicoară, județul Cluj, a provocat haos sâmbătă seară în comuna Apahida.

Conform dejeanul.ro, minorul, aflat sub inflența băuturilor alcoolice, a vrut să încerce senzații tari la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere. Acesta pus ochii pe un autoturism care avea deja cheile în contact, în spălătoria care aparținea tatălui său. A furt mașina și a început să gonească pe străzile din comuna Apahida. Lipsa de experiență, dar și starea de ebrietate și-au spus în final cuvântul, adolescentul scăpând mașina de sub control, la mai puțin de un kilometru de spălătorie.

”Cursa cu obstacole” s-a terminat numai după ce mașina ”pilotată” de minor a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, a rupt gardul unei case, o conductă de gaze, a mai lovit o mașină aflată în curte, iar apoi s-a răsturnat. Teribilistul adolescent a rămas încarcerat în autoturism, astfel a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea acestuia din mașina distrusă. Salvarea sosită la fața locului l-a transportat de urgență la spital, unde, în urma analizelor, s-a descoperit că a scăpat cu răni minore, precizează libertatea.ro.

Tânărul s-a ales cu dosoar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, furt în scop de folosință și distrugere. Cum mașina furată a fost distrusă complet, dar și celalelte două autovehicule au fost avariate destul de grav, părinții ”pilotului” de 17 ani vor fi nevoiți să suporte toate pagubele produse de băiat (inclusiv gardul și țeava de gaze distruse).  Conform proprietarilor mașinii furate din spălătorie, aceștia au dezvăluit că o cumpăreseră recent din Germania cu suma de 4000 de euro.

Share With: