HomeStiriSecuritate FizicaUn magazin a fost spart a doua oară în mai puțin de o lună pentru țigări
Un magazin a fost spart a doua oară în mai puțin de o lună pentru țigări

Un magazin a fost spart a doua oară în mai puțin de o lună pentru țigări

Un magazin a fost spart a doua oară în mai puțin de o lună pentru țigăriUn magazin din Galați a fost spart a doua oară, la mai puțin de o lună de la prima spargere. Hoții au furat de fiecare dată 180 de pachete de țigări.

Un magazin aflat într-un cartier de la marginea Galaţiului, între case, a fost jefuit de două ori în doar o lună de zile de doi indivizi. Cei doi au forţat uşa de acces în magazin şi au pătruns în interior, de unde au sustras ţigări. Primul jaf a fost în dată de 11 martie, iar cel de-al doilea la nici o lună de zile. Jaful a fost filmat de camerele de supraveghere din interiorul magazinului, pe care se văd cei doi indivizi, cu feţele acoperite, cum sustrag ţigările şi le pun într-o geantă de voiaj, după care pleacă în grabă, scrie monitoruldegalati.ro.

Secţia 5 de Poliţie Galaţi efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat într-un dosar penal întocmit că urmare a unei plângeri făcute de administratorul societăţii comerciale în dată de 11 martie. Aceeaşi infracţiune face obiectul altui dosaru penal întocmit că urmare a săvârşirii faptei din noaptea de 7 spre 8 aprilie“, a precizat comisarul şef Gabriela Costin IPJ Galaţi.

Pe 11 martie, doi indivizi cu feţele acoperite, au forţat uşa de acces în incinta magazinului şi au intrat în interior, de unde au furat ţigări. Imediat ce a constatat furtul, din magazin fiind sustrase 180 de pachete de ţigări, în valoare de 2.000 de lei, proprietara magazinului a mers la poliţie şi a depus plângere. A pus la dispoziţia organelor de cercetare penală şi imaginile de pe camerele de supraveghere. Oamenii legii nu au avut o misiune uşoară, mai ales că indivizii au fost filmaţi cu spatele. Imediat după înregistrarea plângerii, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului, scrie viata-libera.ro.

În timp ce poliţiştii făceau cercetări în acest caz, hoţii au lovit din nou, în noaptea de 7 spre 8 aprilie, la acelaşi magazin. Prejudiciul a fost identic cu cel din luna martie, respectiv 180 de pachete de ţigări.

Şi de data aceasta, camerele de supraveghere au surprins momentul jafului, iar imaginile au ajuns la poliţie. În imaginile surprinse a doua oară se observă că cei doi indivizi, cu feţele acoperite, fură pachetele de ţigări din raft şi le pun într-o geantă de voiaj. Totul a durat aproximativ două minute, prea puţin ca agenţii de pază cu care magazinul are contract să ajungă la faţa locului. Culmea este faptul că societatea are instalată şi o alarmă, dar, din spusele vecinilor, aceasta nu a făcut niciun zgomot.

Share With: