HomeStiriSecuritate FizicaUn hoț oportunist a furat o mașină Ferrari care valorează peste 2 milioane de euro
Un hoț oportunist a furat o mașină Ferrari care valorează peste 2 milioane de euro

Un hoț oportunist a furat o mașină Ferrari care valorează peste 2 milioane de euro

Un hoț oportunist a furat o mașină Ferrari care valorează peste 2 milioane de euro Un bărbat a profitat de un test drive pentru a fura un Ferrari care valorează peste 2 milioane de euro.

Suspectul s-a arătat interesat de un Ferrari 288 GTO, fabricat în 1985, conform poliției germane din orașul Düsseldorf. Venise cu taxiul la un dealer auto și, două ore mai târziu, când s-a urcat la volanul mașinii, pentru a o testa, a accelerat și a fugit cu mașina, scrie bbc.com.

Poliția spune că vehiculul istoric, care parcursese deja 43.000 de kilometri ar valora peste 2 milioane de euro.

Conform listei de pe site-ul dealer-ului auto, mașina ar fi aparținut unui fost conducător din Irlanda de Nord, din Formula 1, Eddie Irvine – care a concurat pentru Ferrari între 1996 și 1999.

Din fericire pentru poliție, mașina furată s-a deosebit prin culoarea sa roșie, care a atras atât de multă atenție că a fost găsită repede, marți seara, după ce poliția a apelat la martori. A fost găsită într-un garaj în orășelul Grevenbroich, nu departe de Düsseldorf.

Poliția îl caută pe suspect, dar nu au publicat posibile nume legate de acest furt. Un portret a fost emis de poliție la nivel local în speranța ca cineva din zonă să îl recunoască și să contacteze autoritățile. Poliția germană nu a precizat dacă mașina a fost găsită în perfectă stare sau cu piese lipsă. Cu toate acestea, având în vedere istoricul mașinii, șansele sunt ca persoana respectivă să fi vrut să se bucure de o călătorie cu această mașină sau încerca să o exporte în afară pentru a obține bani de la un colecționar bogat, scrie thedrive.com.

Share With: