HomeStiriSecuritate FizicaUn hoț mascat a jefuit o bancă după ce a stat 15 minute la coadă

Un hoț mascat a jefuit o bancă după ce a stat 15 minute la coadă

Un bărbat mascat a așteptat la coadă 15 minute pentru a jefui o bancă. Angajații nu au suspectat nimic pentru că au crezut că are o boală de piele.

Simon Jones, în vârstă de 38 de ani, din Marea Britanie, a așteptat la coadă timp de 15 minute purtând mănuși de plastic, hanorac cu glugă, o mască și ochelari închiși la culoare. Avea la el o geantă și o sticlă, scrie thetimes.co.uk.

Unul dintre clienți a fost îngrijorat și a făcut o poză, dar managerul băncii, Gemma Hughes, doar l-a întrebat dacă îl poate ajuta cu ceva.

De asemenea, managerul era îngrijorat că bărbatul ar avea o boală de piele și nu a vrut să îl supere. Bărbatul a așteptat la coadă la casierie. Când i-a venit rândul i-a dat un bilet casierei în care îi spunea că are la el acid și o bombă, conform dailymail.co.uk.

Casiera i-a pus în geantă 370 de lire sterline. Ea a pus și 1.000 de lire care conțineau un dispozitive de urmărire, dar dispozitivul nu a funcționat. Suspectul a fost prins însă cu ajutorul martorilor care au identificat mașina cu care a plecat hoțul.

Bărbatul a folosit mașina iubitei în timp ce aceasta își plimba câinele pe 17 mai 2018. Pentru faptele sale a fost condamnat la 40 de luni de închisoare.

Share With: