HomeStiriSecuritate FizicaUn hoț a dat lovitura dar a adormit la locul faptei

Un hoț a dat lovitura dar a adormit la locul faptei

Un hoț a dat lovitura dar a adormit la locul faptei din cauza băuturii. Proprietara l-a găsit la locul faptei când s-a trezit.

Proprietara a dormit cu hoțul în casă, fără să știe că are „musafiri”. Femeia s-a dus joi dimineață la poliția din Tigveni ca să anunțe că a prins un hoț în locuința ei. Când au mers la fața locului, polițiștii l-au găsit pe Laurențiu Claudiu M., în vârstă de 18 ani, care le era foarte cunoscut pentru activitatea infracțională, conform curier.ro.

Hoțul nu era la prima abatere

Se pare că tânărul infractor a plecat miercuri în Vâlcea, la tatăl său, care locuiește acolo. Când s-a întors la Ciomăgești, tânărul era sub influența alcoolului.

Acesta a găsit o mașină descuiată din care a furat un portofel, dar „prada” a fost infimă: 1 leu! Astfel, s-a decis să-și încerce norocul și la o casă. A intrat, dar înainte să sustragă ceva a adormit! Când l-au găsit, oamenii legii au descoperit asupra lui portofelul în care găsise doar 1 leu. El mai era cercetat pentru un furt comis în octombrie 2018, la Ciofrângeni, relateaza libertatea.ro.

 

 

Share With: