HomeStiriSecuritate FizicaUn comerciant din Belgia a evitat un jaf: Le-a spus hoților să vină mai târziu

Un comerciant din Belgia a evitat un jaf: Le-a spus hoților să vină mai târziu

Mai mulți hoți care au încercat să jefuiască un magazin din Belgia care comercializa țigări electronice au fost prinși după ce vânzătorul i-a convins să revină mai târziu.

Un grup de persoane care voia să jefuiască un magazin de țigări electronice din Belgia a fost oprit, sâmbătă, după ce propietarul le-a spus că nu are suficienți bani în casa de marcat și le-a cerut să vină mai târziu, scrie cnn.com.

Comerciantul de țigări electronice are un magazin la periferia orașului belgian Charleroi. El a spus că șase indivizi înarmați au intrat în magazin în mijlocul după-amiezi cerându-i bani. Propietarul le-a spus să revină la sfârșitul zile când sertarul era mai plin.

Conform televiziunii locale RTL, numele comerciantului este Didier. El le-a spus celor care voiau să îl jefuiască în jurul orei local 15.00 că dacă se întorc la închidere pot să ia mai mulți bani.

Timp de 14 minute a încercat să se împrietenească cu ei. Le-a spus că la final vor putea lua 2.000-3.000 de euro. După ce aceștia au părăsit magazinul, Didier a sunat la poliție. Polițiștii nu au crezut că hoții se vor întoarce, relatează bbc.com.

Dar hoții s-au întors la 17.30, cu o oră înainte de închidere. L-a văzut pe unul dintre ei la ușă și le-a spus că încă nu era ora de închidere.

Bărbații s-au întors și a treia oară, la 18.30, iar polițiștii care erau la magazin au fost pregătiți să îi prindă. Cinci bărbați au fost reținuți, inclusiv un minor.

Share With: