HomeStiriSecuritate FizicaUn client a încercat să oprească furtul unui ATM la o benzinărie
Un client a încercat să oprească furtul unui ATM la o benzinărie

Un client a încercat să oprească furtul unui ATM la o benzinărie

Un client a încercat să oprească furtul unui ATM la o benzinărieCamerele de supraveghere dintr-o benzinărie din Texas, SUA, au surprins trei suspecți care au furat un bancomat și un client care a încercat să îi oprească.

Camerele de supraveghere au surprins trei suspecți care furau un ATM din interiorul unei benzinării din localitatea Seguin, Texas, SUA, și un client care a încercat să îi oprească, scrie cbslocal.com.

Poliția din Seguin spune că trei suspecți au intrat în magazinul benzinăriei duminică în jurul orei locale 3:20 și au legat cu lanțuri un bancomat din interior. Lanțurile au fost atașate la o camionetă aflată în fața magazinului.

În timp ce suspecții legau bancomatul, pe camere se vede cum un client îi confruntă pe cei trei înainte ca aceștia să înceapă să tragă bancomatul din magazin. Au revenit și au luat bancomatul.

Clientul, un bărbat în vârstă, și un bărbat mai tânăr despre care poliția spune că ar fi angajatul benzinăriei au încercat să intervină, scrie mysanantonio.com.

Un polițist a declarat că hoții au tras cu camioneta bancomatul într-o parte, deteriorând ușa din față. Când hoții au revenit în magazin pentru a lua bancomatul, bărbatul în vârstă i-a înfruntat și a primit un pumn în față.

Anchetatorii au descris hoții, care purtau glugi și aveau fețele acoperite, ca fiind trei tineri de culoare care conduceau o camionetă roșie. Cei trei au plecat într-o direcție necunoscută. Polițiștii nu știu exact câți bani erau în ATM. Poliția spune că investighează și alte furturi asemănătoare pentru a determina dacă este vreo legătură între acestea.

Share With: