HomeStiriSecuritate FizicaUn bărbat în stare de ebrietate a vrut să spargă bancă cu toporul VIDEO

Un bărbat în stare de ebrietate a vrut să spargă bancă cu toporul VIDEO

Un bărbat, cetățean moldovean, aflat în stare de ebrietate, a spart cu toporul vitrinele unei filiale a unei bănci din Republica Moldova.

Un bărbat, cetățean moldovean, aflat în stare de ebrietate, a spart cu toporul ușa şi ghişeele unei filiale a unei bănci din oraşul Drochia, din Republica Moldova, conform publika.md.

Unii trecători au filmat incidentul, alţii făceau glume pe seama bărbatului sau îl somau să se oprească. La scurt timp, la fața locului a venit un echipaj de poliție.

Bărbatul, originar dintr-un sat din raionul Drochia a spus la audieri că nu-şi aminteşte nimic din cele întâmplate. El a fost reţinut pentru 72 de ore şi riscă până la trei ani de puşcărie sau o amendă de până la 75 de mii de lei pentru huliganism.

Poliția a fost alertată aseară de către un trecător, care a comunicat că un bărbat a spart cu un topor ușa de la intrarea în bancă. Când a venit poliția la fața locului, l-a găsit pe acesta cu toporul în mână deteriorând vitrinele din interior. Acesta era în stare de ebrietate avansată”, a precizat Lilia Harea, ofițerul de presă al IP Drochia, citată de deschide.md.

Acesta nu a sustras bani din bancă, iar polițiștilor le-a declarat că nu știe din ce cauză a făcut acest gest”, susține ofițerul de presă al IP Drochia.

A SPART BANCA CU TOPORUL

Scene ca în filme la Drochia. Un bărbat a fost surprins în timp ce spărgea cu un topor ușa de la intrarea unei bănci din oraș. S-a întâmplat miercuri seara, sub ochii nedumeriți ai trecătorilor, care au filmat momentul. Bărbatul era în stare de ebrietate și a fost reținut de oamenii legii.

Posted by TV N on Thursday, January 10, 2019

Share With: