HomeStiriSecuritate FizicaUn bărbat a încercat să intre într-o secţie de votare înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc

Un bărbat a încercat să intre într-o secţie de votare înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc

Reprezentanţii MAI spun că un bărbat din Caraş Severin a încercat să intre într-o secţie de votare înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Reprezentanţii MAI spun că un bărbat din Caraş Severin a încercat să intre într-o secţie de votare înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc. „În județul Caraș-Severin, polițistul care făcea parte din dispozitivul de pază al unei secții de votare a observat un bărbat care avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc și se pregătea să intre în secție. Acesta a fost condus la subunitatea de politie unde s-a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, sens în care a fost sancționat contravențional conform Legii privind regimul armelor și munițiilor care interzice purtarea armei sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI, citată de Mediafax.

În jurul orei 10,40 s-a prezentat un bărbat în faţa secţiei din comuna Băuţar, pentru a-şi exercita dreptul la vot. Poliţistul aflat la faţa locului a observat un pistol care se afla într-un toc. Pistolul era unul de autoapărare, cu bile de cauciuc şi era deţinut de bărbat în mod legal. Problema era că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ceea ce contravine legii. Propriu-zis, acesta nu este un incident electoral, iar fapta nu este o infracţiune, ci doar contravenţie”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici, citat de banatulazi.ro.

Share With: