HomeStiriSecuritate FizicaUn bărbat a decedat după ce a fost împins de un agent de pază
un-barbat-a-decedat-dupa-ce-a-fost-impins-de-un-agent-de-paza

Un bărbat a decedat după ce a fost împins de un agent de pază

un-barbat-a-decedat-dupa-ce-a-fost-impins-de-un-agent-de-pazaUn bărbat care a încercat să intre într-un cazino fără acordul agenților de pază a decedat după ce a fost împins de unul dintre ei și s-a lovit la cap.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani murit în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul Județean de Urgență Ploiești după ce a fost implicat într-o altercație cu un agent de pază de la Casino Europa, scrie observatorulph.ro.

Bărbatul decedat ar fi încercat să-l lovească cu pumnul pe agentul de pază care nu i-a permis accesul, însă acesta din urma s-a ferit și l-a împins. În cădere bărbatul s-a lovit cu capul de un stâlp din beton și a rămas inconștient.

În ciuda faptului că bărbatul a fost transportat la Județean la scurt timp de la producerea incidentului, medicii de la unitatea medicală au declarat decesul acestuia.

Poliția Prahova a informat că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cerectările continuă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, conform ziarulincomod.ro.

Incidentul a avut loc la data de 25 martie 2018, în jurul orei 00:00.

Potrivit surselor ziarulincomod, se pare că mai mulți bărbați au mers la cazinoul Europa unde au intrat în conflict cu personalul care asigură paza. Personalul de pază i-a poftit să părăsească cazinoul invocându-se motivul că ar fi fost în stare de ebrietate și ulterior afară izbuncnit o altercație verbală.

Astfel, unul dintre bărbați ar fi vrut să-l lovească pe agentul de pază. Se pare că agentul l-a împins pe bărbat care a căzut și s-a lovit cu capul de un stâlp de beton din fața localului.

 

 

 

Share With: