HomeStiriSecuritate FizicaUn agent de securitate a folosit spray lacrimogen într-un autobuz
un-agent-de-securitate-a-folosit-spray-lacrimogen-intr-un-autobuz

Un agent de securitate a folosit spray lacrimogen într-un autobuz

un-agent-de-securitate-a-folosit-spray-lacrimogen-intr-un-autobuzUn agent de securitate, aflat sub influența băuturi alcoolice, a folosit un spray iritant-lacrimogen într-un autobuz din Brașov după ce o femeie i-a cerut să îi dea locul.

Agentul de pază, în vârstă de 45 de ani a pulverizat cu spray iritant-lacrimogen într-un autobuz plin cu călătorii. Oamenii au fost evacuaţi rapid, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal, scrie adevarul.ro.

Bărbatul s-a supărat când o femeie i-a cerut să îi cedeze locul. A înjurat-o, iar când alţi călători au sărit în apărarea femeii, bărbatul a făcut scandal. Supărat că şoferul i-a cerut să coboare, a pulverizat cu spray-ul lacrimogen în autobuz.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat în vârstă de 45 de ani, de profesie agent de pază, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut o neînţelegere cu o persoană de sex feminin relativ la neacordarea unui loc liber. Întrucât acesta a folosit un limbaj indecent, în sprijinul persoanei de sex feminin au intervenit şi alţi pasageri, producându-se o dispută verbală. Conducătorul mijlocului de transport în comun i-a solicitat să coboare în staţia RAT ITC – Brânduşelor, în momentul coborârii acesta pulverizând mai multe jeturi de spray iritant-lacrimogen pe a doua uşă, cât şi pe cea a şoferului, determinând astfel pasagerii să coboare”, a informat reprezentantul IJP Brașov, Ionuț Marin, citat de mytex.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.

 

 

 

Share With: