HomeStiriSecuritate FizicaUn agent de pază a surprins un hoț care se făcea vinovat și de alte infracțiuni
un-agent-de-paza-a-surprins-un-hot-care-se-facea-vinovat

Un agent de pază a surprins un hoț care se făcea vinovat și de alte infracțiuni

un-agent-de-paza-a-surprins-un-hot-care-se-facea-vinovatUn agent de pază din cadrul unui supermarket din Ploiești a sesizat polițiștii cu privire la o persoană care ar fi sustras bunuri. Bărbatul reținut de polițiști era bănuit și de alte infracțiuni.

Un agent de pază din cadrul unui supermarket din Ploiești a sesizat polițiștii Secției 2 Ploiești cu privire la faptul că în incinta societății o persoană ar fi sustras de pe raft 3 parfumuri după ce ar fi trecut de casele de marcat, fără a achita contravaloarea acestora, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Prahova.

Bărbatul a fost identificat si audiat. În urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză este bănuit și de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, fiind sub control judiciar cu interdicția de a părăsi județul Prahova.

În cursul zilei 17 noiembrie, un tânăr de 21 de ani din Ploiești a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat dintr-un supermarket. Prin extinderea cercetărilor, însă, încadrarea juridică a fost schimbată, cea inițială fiind completată cu alte două infracțiuni, respectiv: amenințare și ultraj.

În plus, la data comiterii faptei bărbatul se afla sub control judiciar ca urmare a săvârșirii unei alte fapte. Astfel, la data de 17 noiembrie s-a pus în mișcare acțiunea penală față de el și a fost sesizată instanța de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă. În urma analizării materialului probator, instanța a admis propunerea unității de parchet și a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a tânărului.

 

 

 

Share With: