HomeStiriSecuritate FizicaUn agent de pază a ajutat la prinderea unui bărbat care amenința trecătorii cu un cuțit
un-agent-de-paza-a-ajutat-la-prinderea-unui-barbat-care-ameninta-trecatorii-cu-un-cutit

Un agent de pază a ajutat la prinderea unui bărbat care amenința trecătorii cu un cuțit

un-agent-de-paza-a-ajutat-la-prinderea-unui-barbat-care-ameninta-trecatorii-cu-un-cutitUn bărbat a fost reținut de polițiști, după ce un agent de pază a sesizat că acesta speria trecătorii cu un cuțit, în zona căminelor studenţeşti din Alba Iulia.

În dată de 08.05.2018 în jurul orelor 18:30, un agent de pază din cadrul Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia, care îşi desfăşoară activitatea la postul de pază de la căminele studenţeşti nr.1 şi nr.2, a identificat o persoană de etnie rromă la bustul gol care se plimba cu un cuţit pe care îl purta în mână, la vedere, gesticulând cu acesta spre persoanele aflate în zona respectivă, scrie ziarulunirea.ro.

„Agentul de pază a anunţat de îndată dispeceratul Poliţiei Locale pentru a primi întăriri din partea colegilor. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine şi Linişte Publică au trecut la imobilizarea şi încătuşarea numitului I.I., după care l-au condus la sediul Poliţiei Locale din Alba Iulia”, transmite Poliţia Locală Alba, citată de alba24.ro.

Poliţiştii locali i-au întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru fapta prevăzută de Art.372, Alin.3 din Codul Penal (Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase), care a fost înaintat autorităţilor de cercetare penală.

 

 

 

 

Share With: