HomeStiriSecuritate FizicaTrei persoane, printre care un angajat, au fost reținute pentru furt dintr-o societate comercială
agentii-de-securitate-au-surprins-o-familie-sustragand-produse

Trei persoane, printre care un angajat, au fost reținute pentru furt dintr-o societate comercială

prins-la-furat-a-agresat-agentii-de-paza-pentru-a-fugi-si-a-fost-prins-de-politieTrei persoane, printre care un angajat, au fost reținute fiind bănuite de furt dintr-o societate comercială. Aceștia ar fi sustras 9.250 de lei.

La data de 16 decembrie 2018, Poliția a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale din Năsăud, despre faptul că un angajat al său, de 23 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce se afla în incinta acesteia ar fi fost amenințat de o persoană, care avea fața acoperită cu o mască și care ulterior ar fi sustras o sumă importantă de bani, se arată într-un buletin de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, în cadrul investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că tânărul de 23 ani, din Sîngeorz-Băi, împreună cu alți doi bărbați, de 38 ani, din Bistrița, respectiv 47 ani, din Năsăud ar fi sustras suma de 9.250 lei, din casa de bani a societății în cauză.

Totodată, cu ocazia extinderii cercetărilor, la data de 18 decembrie 2018, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașelor Năsăud și Sîngeorz-Băi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri și suma de 2.500 lei, despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase ori folosite la comiterea faptei.

Față de cei trei, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Share With: