HomeStiriSecuritate FizicaTineri arestați după ce au simulat un atac armat cu un pistol cu capse VIDEO
tineri-arestati-dupa-ce-au-simulat-un-atac-armat-cu-un-pistol-cu-capse-video

Tineri arestați după ce au simulat un atac armat cu un pistol cu capse VIDEO

tineri-arestati-dupa-ce-au-simulat-un-atac-armat-cu-un-pistol-cu-capse-videoCinci tineri, dintre care unul care avea un turban pe cap, au creat panică în zona centrală a Ploieştiului, după ce unul dintre ei a tras cu un pistol cu capse.

Poliţiştii din Ploieşti au întocmit dosare penale pe numele a cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, care, miercuri seară, au creat panică în rândul trecătorilor din zona centrală a Ploieştiului, conform corespondentului Mediafax.

Cinci tineri au creat panică, miercuri seara, în zona centrală a Ploieştiului, după ce au oprit maşina în care se aflau şi au cerut informaţii de la trecători, în engleză, iar apoi unul din ei, care avea şi un turban pe cap, a tras în aer cu un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie, scrie Mediafax.

Martorii povestesc că tinerii opreau maşina acolo unde vedeau un grup de oameni şi, în limba engleză, întrebau de o anumită adresă, scrie adevarul.ro.  

În plus, au scos pe geam şi un pistol cu capse care, în momentul în care este activat, imită destul de bine zgomotul unei arme autentice, în plus scoate şi puţin fum. În întuneric şi în contextul antentatelor de la Londra, oamenii nu şi-au dat seama că este vorba doar despre o glumă proastă şi au alertat poliţia

Un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că mai mulţi cetăţeni străini au tras cu arma în centrul Ploieştiului.

Tinerii au fost depistaţi pe strada Gheorghe Doja, la câţiva kilometri distanţă de locul incidentului, conform Mediafax.

“Nu au oprit la semnalele poliţiştilor, astfel încât au fost blocaţi în trafic. Au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei”, a declarat Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Cei cinci au dosar penal pentru tulbularea ordinii şi liniştii publice, iar şoferul s-a ales cu permisul reţinut şi o amendă de 580 de lei pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie.


 

 

 

Share With: