HomeStiriSecuritate FizicaTentativă de jaf la o bancă din România: Hoții au dărâmat un perete și au oprit alarma
Tentativă de jaf la o bancă din România: Hoții au dărâmat un perete și au oprit alarma

Tentativă de jaf la o bancă din România: Hoții au dărâmat un perete și au oprit alarma

Tentativă de jaf la o bancă din România: Hoții au dărâmat un perete și au oprit alarmaPersoane necunoscute au intrat, în weekend, în sucursala unei bănci din comuna gorjeană Logreşti, spărgând un perete, au reuşit să oprească sistemul de alarmă şi au încercat să spargă seiful, dar nu au reușit.

Persoane necunoscute au intrat, în sucursala unei bănci din Târgu Jiu, spărgând un perete, au reuşit să oprească sistemul de alarmă şi au încercat să spargă seiful. Pentru că nu au reuşit, autorii au fugit. O angajată a băncii a sesizat abia luni ce s-a întâmplat şi a sunat la 112. Tentativa de jaf a avut loc, cel mai probabil, în weekend, când nu era nimeni în bancă, relatează Mediafax.

Cei care au intrat în sucursală au profitat de faptul că banca are un perete comun cu o casă dezafectată, au spart zidul, au distrus sistemul de supraveghere şi au încercat, apoi să fure seiful.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi de o lucrătoare din cadrul unei agenţii bancare de pe raza localităţii Logreşti, cu privire la faptul că persoane necunoscute, prin efracţie şi prin scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă, au pătruns în interiorul agenţiei. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la fata locului, nu a fost constată lipsa de bunuri, înscrisuri sau valori. În cauză, poliţiştii continuă cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citat de adevarul.ro.

Suspecţii au reuşit să intre în sediul sucursalei CEC din comuna Târgu Cărbuneşti prin acoprișul casei dezafectate.

Hoţii au profitat de faptul că banca are un perete comun cu o casă abandonată. Au reuşit să se strecoare prin lateralul imobilului. Si au urcat în pod, iar de aici suspecţii au coborât printr-o gaură în sucursala băncii, scrie observator.tv.

Agenţii de poliție cred că au de-a face cu cel puţin două persoane care au studiat cu atenţie zona înainte să încerce să dea lovitura în acest weekend.

Share With: