[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Tentativă de furt la o casă de schimb valutar din Brăila

Un bărbat este acuzat de tâlhărie după ce i-a smuls câteva sute de euro din mână unei femei într-o casă de schimb valutar.

Luni, 7 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-ar fi sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar, din municipiul Brăila, informează adevarul.ro.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în momentul în care operatoarea i-a înmânat suma de bani persoanei vătămate, o femeie, în vârstă de 32 de ani, din Brăila, din spatele acesteia din urmă, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls banii. Aceasta s-ar fi luptat cu el, reuşind să îşi recupereze suma de 80 de euro, moment în care a intervenit agentul de pază al societăţii, care l-a imobilizat pe bănuit până la sosirea echipajului de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Tâlhăria a avut loc la o casă de schimb valutar de pe Calea Călăraşilor. O femeie a venit să schimbe bani, însă un individ a văzut totul şi i-a smuls din mână suma încasată de la operatoare. Persoana vătămată s-a luptat cu tâlharul, apoi agentul de pază l-a imobilizat şi a chemat Poliţia. Tâlharul a ajuns la arest, scrie obiectivbr.ro.

Infracțiunea a avut loc în jurul orei 14.00. Poliţiştii au fost  sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că un bărbat necunoscut i-a sustras suma de 300 de euro unei femei, în timp ce aceasta se afla într-o casă de schimb valutar.

Un alt furt a avut loc pe 4 octombrie în vestiarul unei clinici din Beclean.

La data de 4 octombrie 2019, o femeie de 34 de ani, din Nimigea a sesizat faptul că, la data de 30 septembrie, în timp ce se afla în vestiarul unei clinici din Beclean, i-a fost sustrasă suma de 480 lei dintr-un portmoneu, relatează dej24.ro.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat, în aceeași zi, pe un tânăr de 17 ani, care locuiește în Bistrița, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei. Acesta și-a recunoscut fapta, iar prejudiciul a fost recuperat parțial.

Bărbatul a fost percheziţionat de poliţişti, asupra sa fiind găsită diferenţa de bani, respectiv cei 220 de euro. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. La data de 8 octombrie, individul a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019